Onze winkel

Fietsen Wanneyn beschikt over een ruime, goed bereikbare winkel met parking in Brugge. Onze winkel biedt een uitgebreid aanbod van verschillende fietstypes van kwaliteitsvolle merken, dat zich uitstrekt van allround instapmodellen tot volledig op maat samengestelde fietsen.

We zijn gespecialiseerd in elektrische fietsen, racefietsen, trekfietsen en mountainbikes. Je vindt er ook een ruime keuze aan leuke en duurzame kinderfietsjes. Daarnaast kan je kiezen uit een groot assortiment van accessoires, onderdelen en fietskledij, die het fietsen het hele jaar door aangenaam maken.

In aanvulling op de winkel beschikken we over een goed uitgerust herstelatelier, waar je fiets terecht kan voor een zorgvuldige analyse, onderhoud of reparatie.

Uitgebreide keuze in fietsen, onderdelen en fietskledij


Met meer dan 30 jaar ervaring in de fietsbranche kan je rekenen op professioneel advies bij je aankoop, de samenstelling van een fiets op jouw maat, en het vinden van geschikte en kwaliteitsvolle fietsaccessoires.

We helpen je bij het vinden van een fiets die perfect past bij je lichaamsbouw en geven extra aandacht aan een juiste houding, rijcomfort en veiligheid. Je kan al onze modellen in detail bekijken en het maken van een proefrit om de fiets te ervaren is uiteraard ook mogelijk.

Meer weten? Kom langs in onze winkel en leg al je vragen aan ons voor. Een enthousiast en ervaren team staat steeds voor jou en je fiets klaar!

Blijf op de hoogte