Fietsen leasen

Een fiets leasen vormt een voordelige oplossing voor je dagelijkse woon-werkverkeer. Het biedt je zorgeloos rijplezier met een duurzame bedrijfsfiets én de mogelijkheid om na 36 maanden je fiets in te leveren of te kopen tegen de marktwaarde. Fietsen Wanneyn werkt samen met volgende vaste leasepartners: KBC Fietsleasing, O2O, B2Bike, Cyclis, Ubike & Lease a Bike.

Hoe ga je te werk? Als werknemer kom je langs in onze winkel en kies je een fiets uit ons brede aanbod van kwaliteitsvolle stadsfietsen, e-bikes, high speed pedelecs, vouwfietsen en bakfietsen. Je krijgt alle nodige info en een proefrit met je nieuwe favoriet. Wij sturen vervolgens een offerte en de nodige documenten naar je, en die documenten kan je afgeven aan je werkgever waarmee de leasing via één van onze partners op punt kan gesteld worden.

Met zorgeloos fietsen, bedoelen we ook echt zorgeloos: je fiets is via de gekozen leasepartner volledig omnium verzekerd tegen schade en diefstal, en Fietsen Wanneyn staat in voor het onderhoud en eventuele herstellingen. Zo verkeert je bedrijfsfiets altijd in perfecte staat!

Meer weten? Neem dan nog vandaag contact op of kom langs in onze winkel.

Blijf op de hoogte