Ons herstelatelier

Let op: Herstellingen e-bikes enkel die bij ons zijn aangekocht. Wij herstellen ook geen fietsen die zijn aangekocht in groot warenhuizen.
Waarom is dit zo? Anders kunnen herstellingen snel een maand bij ons binnen staan en we kiezen ervoor om onze klanten die bij ons een fiets hebben gekocht heel snel te helpen.
Wij raden u dan aan om de winkel te contacteren waar de fiets is aangekocht.


Net als onze winkel is ook ons herstelatelier gespecialiseerd in elektrische fietsen. Je kan bij ons terecht voor het zorgvuldig afstellen, onderhouden of repareren van je e-bike of speed pedelec.

We beschikken over computergestuurde apparatuur voor een uitgebreide diagnose van je fiets. Met deze diagnose zijn we onmiddellijk op de hoogte welke specifieke storingen optreden en wordt het repareren een stuk eenvoudiger, sneller en goedkoper. Ook onze permanente voorraad aan onderdelen zorgt voor een vlotte herstelling.

Kleine reparaties aan je fiets, zoals een band vervangen of het afstellen van versnellingen of remmen, kunnen meestal dezelfde dag uitgevoerd worden. Zijn er omvangrijkere herstelwerken nodig? Dan wordt je fiets in ons atelier opgenomen en geven we je een seintje wanneer hij weer volledig in orde is gebracht. Eventueel kunnen we je een vervangfiets aanbieden.

Gespecialiseerd in het repareren van e-bikes


Ons team omvat 4 goed opgeleide en gedreven medewerkers. Onze monteurs volgen jaarlijks gespecialiseerde technische opleidingen bij verschillende van onze merken waardoor je fiets in de meest deskundige handen terecht komt. Ook voor het samenstellen op maat van een race- of trekfiets kan je rekenen op onze jaren vakkennis en ervaring.

Je krijgt bij Fietsen Wanneyn bovendien een stevige portie informatie. Zo ontvangt je fiets niet alleen onze beste zorgen, maar geef je hem ook een langer leven door het volgen van ons advies over correct gebruik en basisonderhoud.

Benieuwd hoe we jouw fiets kunnen optimaliseren of herstellen? Kom langs in onze winkel of contacteer ons en leg al je vragen aan ons voor.

Blijf op de hoogte