De nieuwe cargo-bike van Douze : Heta

Het H-project is de synthese van 10 jaar ervaring in het ontwerpen van bakfietsen. Een decennium van technologische innovaties, geïnspireerd door feedback van duizenden gebruikers, om een ​​revolutionaire reeks biporters te ontwikkelen.
Om beter te ontwerpen en te produceren, om onze impact op het milieu te beperken en tegelijkertijd hetzelfde kwaliteitsniveau te behouden, hebben we ervoor gekozen om onze methoden te ontwikkelen door te vertrouwen op de expertise van lokale bedrijven.

Het Heta-model heeft een lengte gelijk aan zijn voorganger, de G4. Het voorste platform wint echter 50 mm en neemt in totaal toe tot 850 mm. Een paar
kostbare centimeters gewonnen, om te profiteren van maximale laadruimte. Met een volledig herontworpen geometrie is het Heta-model reactief en vaardig, in staat om met gemak door het verkeer te laveren. De gegoten aluminium onderdelen geven het model Heta een onnavolgbare stijl. Met zijn naadloze frame en unieke rondingen is onze nieuwe bakfiets anders dan alle andere.
De integratie van de voorste stuurpoelie en alle kabels maakt het silhouet lichter. De repareerbaarheid wordt echter niet beïnvloed. Het Heta-model is voorbereid om onderhoud en reparaties gemakkelijker te maken. Alle deksels zijn afneembaar om volledige toegang tot het hart van het systeem mogelijk te maken.

Alle prijzen en info beschikbaar in de winkel

Blijf op de hoogte